ЖИВОТ

(ФОТО) Срамота: Како човек може да го стори ова

ECA

Згрозен читател од Вир, Хрватска објавил фотографии од голема количина на леб и останати пекарски прозиводи фрлени во шума.

Зарем не е подобро да се продаде на пола цена или да се донира, отколку вака да се фрли.

Loading...

Related posts