КУЛТУРА

Фотографија од автобус на ЈСП за која сите зборуваат – секоја чест за возачот

ECA

Прекрасна сцена во автобус на ЈСп со број 24. Според фотографијата од Ѕидот на сообраќајниот срам, возачот на автобусот без никој да му каже, станал и пренел изнемоштена бабичка од автобусот до автобуската.

Секоја чест!

Loading...

Related posts