vesti24.mk
ЗАБАВА

Ги споделил Гола сликите на својата сакана во инстаграм

ECA

Ренауд Чавал има побише од 122 илјади следбеници во инстаграм, кој повекето од фотографиите што ги споделува се храбри пози од својата сакана која што е модел исто како самиот.

1.Францускиот љјубовник е фотомодел.

2. Дури и познат фотомодел.

3. Анџа Лореин, која е французинка како и самиот фотомодел!

4. Исто така и таја има повеќе од 400 илјади следбеници во Instagram.

5. Се разбира, храброста на французинката е изворот на толку следбеници.

6. И Ренауд не се плаши да ги сподели овие храбри фотографии на својот љубовник.

7. Парот не само што споделуваат дневни фотографии од нивните соништа, туку споделуваат и нивните фантазии.

8. Во форма.

9. Божиќни концепти и така натаму… Успешно

10. Парот постојано е на одмор.

11. Така тие постојано споделуваат од местата каде што патуваат.

12. Дамата е права домаќинка.

13. Куќна атмосфера.

14. Пораката е на самата фотографија.

15. Што да кажеме? Среќа и голем број на следбеници …

Loading...

Related posts