ЗАБАВА

Го гледате ли кучето на фотографијата?

ECA

Сликите со скриени предмети или животни се навистина популарни на социјалните мрежи, но денешната сосема случајно се најде во оваа категорија. Најверојатно авторот на фотографијата немал таква намера, но истата наиде на големо внимание на интернет предизвикувајќи ве да го најдете кучето на неа.

Многумина би рекле дека нема куче, но погледнете поубаво во фотографијата подолу.

извор:курир

Loading...

Related posts