vesti24.mk
ЗАБАВА

Го огласил станот, а всушност го покажал пенисот на огласот (ФОТО)

ECA

Маж од Сингапур си го искомплицирал животот сакајќи да го продаде својот стан.

Невнимателниот продавач дал се од себе да направи колку што е можно повеќе фотографии од станот што го продава, а во таа желба изгорел самиот – изгледа целосно заборавил дека низ домот има огледала, а штом има огледала, ќе има и доказ дека угул гол како фотографира. Така, пенисот на Сингапурецот завршил на страницата на агенција за недвижности.

Огласот, секако, веќе не е достапен, но има запис како изгледала една од спорните фотографии.
Зад сево ова, секако, постои и логична приказна. Типот чистел по дома пред фоткањето, па му било топло и се слекол. Потоа фоткал, а резултатот го гледате.

Дека има вишок на фотографијата не сфатил ни агентот за недвижности на страницата 99.co.
Набрзо фотографијата и огласот се тргнати од страницата, но не и од интернет.
Ако кликнавте за огласот, а не за пенисот, се работи за четирисобен стан во градот Чоа Чу Канг на западот на Сингапур, кој се пордавал за 350.000 евра.

Loading...

Related posts