ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Голем пожар во близина на Скопје (ФОТО+ВИДЕО)

ECA

Голем пожар во близина на Скопје (ФОТО+ВИДЕО)
Пожарот се шири со голема брзина

Голем пожар во близина на Скопје, покрај скопската обиколница поточно над Општина Ѓорче Петров

Loading...

Related posts