ЖИВОТ

Гоца Тржан: Поевтино е да легнеш на Сораја, отколку на лежалка во Будва

ECA

Твитот на пејачката Гоца Тржан деновиве стана главна вест на социјалните мрежи заради нејзината јавна навреда кон стралетата Сораја.

„Кај нас во Будва, певтино е да легнеш на Сораја отколку на лежалка„, напишала Тржан. Твитот   се однесувал на високите цени на изнајмување лежалки во Будва, но  предизвикал голем број на коментари зардаи јавната навреда на Сорја. Освен старлета, Сораја досега многу пати има учествувано во регионалните реални шоуа.

извор:репортер

Loading...

Related posts