vesti24.mk
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Хаос на социјалните мрежи: „Страшниот говор на министерот Тевдоски“ ќе ве насмее до солзи (ВИДЕО)

ECA

Кога велиме „ќе ве насмее до солзи“ го мислиме тоа. Или затоа што е смешно, или затоа што овој човек го располага и планира паричникот на државата. Од кој патем скратени се стотици милиони денари за круцијални и важни проекти за граѓаните. Зошто? Видеото кое следи има објаснување баш за ова прашање.

Внимание, следи страшен говор на министерот Тевдоски.

Страшен говор на министерот Тевдовски

Posted by Шетај Бранко on Monday, 17 July 2017

Иако е месец и пол министер, ова не му е огнено крштевање со брилијантен настап на говорница. Пред само неколку дена се случи ова:

Данска Тевдовски изгубен во просторот

Posted by Шетај Бранко on Friday, 14 July 2017

Еве го моментот кога откако стана министер Тевдоски откри разлика меѓу бруто и нето:

https://www.facebook.com/nedelnikrepublika/videos/1458133970873890/

 

извор:курир.мк

 

 

Loading...

Related posts