Uncategorized

Happier Camper е камп приколка од соништата ВИДЕО:

ECA

Сонот на секој кампер е да има Happier Camper риколка кој што мозе да се трансформира во простор во кој што можат да бидат сместувани петорица, плус кампот има функционално лабаво со одвод и други карактеристики погледнете видеото.

 

Loading...