ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Илинден неработен за сите граѓани

ECA

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека среда, 2 август, Денот на Републиката, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството им го честита Илинден на граѓаните.

Loading...

Related posts