ЖИВОТ

Исчезна најскапиот дијамантски прстен

ECA
Во периодот кога прстенот исчезнал, не бил изложен во јавните места!

Најпознатиот Британски музеј со седиште во Лондон соопшти дека исчезна дијамансткиот прстен чија вредност изнесува 750 илјади фунти.

Според соопштението на музејот, прстенот Картиево суштина исчезнал уште во 2011 година, но поради процедурите на музејот, исчезнатите експонати дури пет години откако ќе исчезнат се прогласувале за исчезнати.

Во периодот кога прстенот исчезнал, не бил изложен во јавните места.

Прстенот од 750 илјади фунти на музејот му беше оставен во наследство од страна на едно непознато лице и се држеше во колекцијата на наследство и културни богатства.

Според претпоставките прстенот ако е укарден најверојатно е исечен.

Loading...

Related posts