vesti24.mk
СВЕТ

Италијанскиот доктор сексуално злоупотребува жена! (Видео)

ECA

ден италијански доктор е фатен од странна на скриена телевизиска камера, малтретирајќи ја пациентката со полу-облечена блуза додека лежи на испитната маса.

Лекар со сива коса можете да се слушне шепоти на неговата жртва за време на нападот, што се случи во приватна клиника во областа „Quadraro“ во Рим.

Тој само престана кога телевизиска екипа од програмата Стирисија ла Нотиција, која ги постави камерите, чукаше на вратата за да се соочи со него.

Полицијата во Рим сега испитува италијански лекар, фатен на скриена камера, сексуално злоупотребувајќи го женскиот пациент во она што беше дел од операцијата организирана од италијанските медиуми.

Она што дополнително го направи овој доктор ќе ве изненади, погледнете го видеото до крај!

Loading...

Related posts