МОДА

Избрани најдобро облечените мажи во 2017 година

ECA
Магазинот Mr Porter објави листа на најдобро облечените мажи за 2017 година. Тие при изборот се воделе повеќе од квалитетниот начин на облекување и од начинот на комбинирање на облеката отколку колку е познат секој од нив. На листата, меѓу другите, се најдоа актерите Рајан Гослин и Роберт Патинсон, но и синот на Синди Крафорд – моделот Присли Гербер.

извор: репортер

 

Loading...

Related posts