vesti24.mk
Uncategorized

Како да бидете супер мајка во супер фит форма (видео)

ECA
Неодамна се породивте и станавте мајка? Сакате да си ја вратите вашата витка става, да бидете фит но, немате време од секојдневните обврски и грижа кои ги носи родителството. Ви предлагаме креативен начин како едновремено да вежбате, да се грижите за вашето дете и взаемно да ви биде забавно.

That's how super moms do sport

That's how super moms stay in shape. 󾍗via Jennifer Gelman instagram.com/bwmcfitness BWMC Fitness, LLC

Posted by You're Gorgeous on Sunday, 17 July 2016

makedonijadenes

Loading...