vesti24.mk
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Канческа, Арнаудов, Исмаилоска, Василевски и Мукоски гласаа за потребата од уставни измени

ECA

Власта успеа да обезбеди двотретинско мнозинство со 80 гласа за потребата од уставни измени.

Дел од пратениците од ВМРО-ДПМНЕ кои гласаа за се: Љубен Арнадуов, Сашо Василевски, Нола Исмаилоска Старова и Елизабета Канческа Милевска.

Loading...

Related posts