Category : БАЛКАН

БАЛКАН

Детали за ужасната трагедија: Братот се обидел да го земе тушот од рацете на сестрата и сфатил дека им нема помош

hacci
-Што не умрев јас туку мојот Миќо. Подобар човек од него немаше, домаќи, вреден, децата ги восптуваше и ги исшколува да бидат добри. Кутрите мои
БАЛКАН ВЕСТИ

Хојт Брајан Ји: САД не поддржуваат прекројување на границите на балканските земји

admin
САД не поддржуваат никакво прекројување на границите на Балканот, порача заменик помошникот на државниот секретар на САД, Хојт Брајан Ји. Тој смета дека промената на