Category : ЗДРАВЈЕ

ЗДРАВЈЕ

Витамин кој што е неопходен на пенисот

Ferad Aruc
Ниското ниво на одредени витамини може да предизвика ерективни проблеми и со тоа значително да влијае врз вашиот сексуален живот. Неодамнешно истражување објавено во Италија,
ЗДРАВЈЕ

Најдобриот лек за намалување на триглицериди и холестерол

Ferad Aruc
Овој природен лек за холестерол и триглицериди им се препорачува на сите кои веќе долго имаат проблем со вишокот маснотии во крв, но и на
ЗДРАВЈЕ

Жан Митрев открива чудесен рецепт кој го прочистува целиот организам

Ferad Aruc
Ова е рецепт кој го лекува целиот ораганизам. Ги прочистува крвните садови, го одржува срцето, го подобрува имунитетот, го чисти црниот дроб, штити од инфаркт
ЗДРАВЈЕ

НА КАРДИОЛОГИЈА СТЕНТИРАН ПРВИОТ ПАЦИЕНТ ВО СВЕТОТ СО НОВА АПАРАТУРА, ПРОШИРЕНА КАРОТИДАТА ЗА ДА СЕ СПРЕЧИ МОЗОЧЕН УДАР

Ferad Aruc
Првиот пациент кому му е ставен стент на каротида со новиот систем „неурогард“, кој го разви компанијата „Контего медикал“ од Јужна Каролина, е 65 годишен
ЗДРАВЈЕ

Куба произведе вакцина против Рак за народни цени, излечени 100 илјади, Меѓу нив и странци

Ferad Aruc
Ракот веќе одамна не е само болест, но се претвори во една од најпрофитабилните бизнис индустрии – тоа сите го знаеме! Фармацевтските корпорации, болниците, трговците,