Category : ЖИВОТ

ЖИВОТ

Не се чувствувам сигурен затоа што истите луѓе кои ме малтретираа се пак на истите позиции

admin
Нема правда нема мир Сите што излагаа на протести на Шарената Револуција. Сите што се бореа изминативе 11 години, се бореа за промени, за слобода.
ЖИВОТ

Денес е една од најпопуларните фолкерки: Нема завршено основно, повторувала во петто одделениеДенес е една од најпопуларните фолкерки: Нема завршено основно, повторувала во петто одделение

admin
На естрадата е чест случај некои пејачи да немаат факултет или средно образование, но Стоја шокира со една друга приказна. Фолкерката од Србија не завршила
ЖИВОТ

Совети за спокоен одмор со деца: кога, со што и како да патувате

admin
Кога ќе тргнете на одмор со деца не е доволно само да одберете соодветен смештај ако сакате летувањето со нив да биде вистинско задоволство, потребна
ЖИВОТ

Бидете безгрижни на одмор, имате право на бесплатно лекување за итни случаи во 17 држави

admin
Фондот за здравствено осигурување ќе ги покрие трошоците за скршеници, висока температура, повреди во сообраќајна несреќа или убоди од инсекти кои не можат да бидат
ЖИВОТ

9 работи кои можете да ги добиете бесплатно кога летате со авион, а не сте знаеле досега

admin
Ако сте искусен авионски патник, веројатно знаете колку може да биде лимитирана авионската услуга. Но, доколку знаете што барате, ќе научите дека рестрикциите важат за