vesti24.mk
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Kоалицијата за европска Македонија им се заблагодарува на граѓаните за силната поддршка на вчерашниот марш

ECA

Коалицијата за европска Македонија им се заблагодарува на граѓаните за заедништвото, за силната поддршка на вчерашниот марш и на големиот граѓански собир во Скопје.

„Преку масовноста граѓаните слободно, одлучно и достоинствено испратија силна и јасна порака: Македонија на 30 септември обединето гласа ЗА!

Граѓаните се за заедништво, интерација, напредок, граѓаните се за сигурна и стабилна иднина во ЕУ и НАТО”, се вели во соопштението.

извор:точка.ком.мк

Loading...

Related posts