vesti24.mk
ЗАБАВА

Кога сопругата му се породувала во автомобилот, тој почнал да ја навредува како никогаш досега – еве како таа му одговорила на неговите навреди

ECA
Многу пати имаме прилика да слушнеме некоја необична приказна, за која никогаш не би помислие дека може да се случи. Токму таков случај е и овој, кој предизвика разни реакции од луѓето и многумина не можеа да останат рамнодушни, па морале да го кажат своето мислење.
Стана нормално мажите да не искажуваат доволно внимание и емоции кон девојките за разлика од нив кои тоа го прават често. Некогаш се навистина безобразни и понекогаш не сфатливи.
Ова е еден од тие емотивни моменти кои се случиле.
Во една тв есмија доктор Браун Снајдер открил неколку интересн и ситуации додека работел во една клиника. Имено, еден човек толку и викал на својата сопруга, само заради тоа што не можела повеќе да издржи и се породила во неговиот автомобил, додека оделе на пат кон болница. Папочната врвка се замотала околу вратот на бебето, но за среќа  се поминало во најдобар ред и беебто е сосема здраво.
набрзо дошол нејзиниот сопруг и тоа што го кажал било неумешно и грдо. Наместо да се радува што се поминало добро, тој бил лут што седиштето од автомобилот му било исзвалкано и ја искритикувал сопругата што не можела да издржи уште малку со породувањето.
Сопругата поради тој коментар му удрила силна шлаканица.
– Добар потег на сопругата, ова е еден од коментарите од корисниците на Интернет.
Loading...

Related posts