vesti24.mk
КУЛТУРА

Култура галерија: Си беше еднаш едно Скопје…

ECA

„Градот убав пак ќе никне….“ Градот никна, но новото Скопје сосем малку потсетува на Скопје од пред 50 години. Еве како изгледаше тогаш.

 

 

извор:скопјеинфо

Loading...

Related posts