ВЕСТИ

ЛЕКАРИТЕ ОСТАНАА БЕЗ ЗБОРОВИ: Жената роди 11 бебиња по природен пат на Гинекологија

ECA

Лекарите во една локална болница во Инијаполис, останале шокирани откако 42- годишна жена родила 11 бебиња и тоа по природен пат без царски рез.

Пораѓајот траел два часа, а бебињата излегувале едно по едно, 6 до 11 бебе се идентични близнаци и биле тешки по 600 грама.

Тимот на доктори и болничари ги контактирале членовите од Гинисовата книга на рекорди за да може Марија Хернандез и нејзините 11 бебиња да се запишат во книгата на рекорди.

извор:репортер

Loading...

Related posts