vesti24.mk
Uncategorized

Лепа Брена со нов бизнис (ФОТО)

ECA

Како што се зборува Лепа Брена и нејзиниот сопруг Боба Живојиновиќ, отвориле луксузен ресторан во кој вложија околу 500.000 евра. Според неофицијални информации со ресторанот управува Филип Живојиновиќ, кој ќе ја ангажира и своја девојка Александра Пријовиќ.

„Желбата на Филип е да неговата девојка биде заштитно лице на ресторанот. Со оглед на тоа дека го заврши новиот албум, најверојатно промоцијата баш ќе биде организирана во тој локал, кој е како луксузен ресторан во Монте Карло. Во тој бизнис вложиле околу пола милион евра“, заклучи изворот.

Loading...