vesti24.mk
ВИЦОТЕКА ЗАБАВА

Виц на денот: Наставничката и децата!

ECA

Наставничката ги прашува децата:

-Марице што работи мајка ти?

Марица: Мајка ми е проститутка, заработува добро и убаво живееме дома…

Наставничката: Ивица кажи со што се занимава татко ти?

Ивица: Татко ми е полицаец, носи многу пари дома, па и ние убаво живееме…

Наставничката: Перица, а што работи татко ти?

Перица: Татко ми е шофер… Не живееме убаво, но да не е мајка и на Марица и татко му на Ивица и ние убаво ќе живееме!

Loading...

Related posts