МАКЕДОНИЈА

Македонија настапува после Бугарија

ECA
„Ај кју“ е бендот кој ќе ја претставува Македонија на Евросонг во Лисабон со песната „Lost and found“. Денеска беше откриен и редоследот на земјите учеснички кои ќе настапуваат во двете полуфинални вечери. Македонија е 11-та по ред. Пред нас настапува Бугарија, а после нас Хрватска.

Им посакуваме среќа на „Ај кју“ за влез во финале!

Loading...

Related posts