ЗАБАВА

Меркел 5 години со иста облека..

ECA

Фотографиите од одмор на Германската канцеларка Ангела Меркел беа најполуларни оваа недела.

Меркел како и последните 6 години и обаа година за одмор е во итанјанските Алпи. Меркел од 2012 година ги носи истите работи за на одмор.

 

2013

2015

2016

Loading...

Related posts