vesti24.mk
Uncategorized

Мерцедесот на Груевски се изнајмува за свадби (ФОТО)

ECA

Интересна петиција е денеска покрената, имено сите кој ќе прават свадба да можат да се возат во мерцедесот од 600 000денари на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски. Останува да видиме дали ќе се прифати оваа петиција и дали можеби во иднина тоа ќе биде главна атракција на свадбените прослави.

Loading...