ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Милчин: Нека му објасни некој на Оливер дека поглаварот до вчера му служеше на Груевски

ECA

Ќе му објасни некој на Оливер Спасовски дека социјалдемократите не се христијански демократи и дека бацување рака на поглавар на една верска заедница во државата во која е министер за внатрешни работи е тежок преседан? Во Мк има повеќе конфесии. Ќе им баци рака на сите поглавари? На страна личните недостатоци на поглаварот кој до вчера му служеше на Грујо, но министрите не смеат да забораваат дека се министри во секуларна држава!

Владимир Милчин фб статус

Loading...

Related posts