ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Миленко најавува дека ДПМНЕ ќе ги изгуби локалните

ECA

Не разбирам зошто згрозување од она што се дешава?! Зошто нервоза, паника?
Побугарчување, албански јазик, негасење пожари, населување бегалци, функции за Села, вработување на Стојанка, превртување на Апелација, поддршка од Хан, Могерини и Пенс…?
Зошто толку изненаџење и реакции?!
Има некој што се занесуваше дека газда Бејли поинаку ќе командува?
Што се надевавте? Дека со песничката во Скупштина ќе го спречите погромот?!

Следи:
1. Изборен инженеринг и насилие за локални.
2. Остварување на заканите “ќе си лежите”.
3. Претварање на Македонија во територија со странски губернатор на чело.

#когаНеСиАпселЌеТеАпсат

извор:слободенпростор

Loading...

Related posts