ЗАБАВА

Мислеле дека е мртва па и ја отсекле главата на змијата а потоа почнал пеколот

ECA

Корисниците на друштвените мрежи ги шокирало бизарно видео на кое се гледа отсечена глава од змија. Тоа не би било ништо чудно ако главата и понатаму не се мрдала, а устата не ѝ се отворала.

Станува збор за змијата која е позната како смртоносна црна мокасинка, а ја викаат уште и памучна змија.

Погледнете го видеото:

извор:сителтв

Loading...

Related posts