ЖИВОТ

Мислеле дека кокошката носи јајце, но кога ја подигнале… (ВИДЕО)

ECA

Кокошките се прекрасни суштества, не само поради тоа што служат за исхрана туку и поради фактот дека се грижливи.

На една фарма кокошка наишла на мали мачиња, кои од некоја причина  биле сами, напуштени па таа решила да ги „посвои„ да ги затопли.

Погледнете ја несекојдневната глетка:

извор:пресс24

Loading...

Related posts