ЗАБАВА

Моторциклист застана на семафори и на возачот на БМВ-то му кажа да го стави телефонот – Кога ќе видте како му врати ќе се шокирате

ECA
Сите добро знаеме дека користењето на мобилен при возење е забрането и многу опасно. Не само што загрозувате својот живот, туку и животите на останатите учесници во сообраќајот, најмногу пешаците.

Кога Самуел Давид Арес застанал неа една раскрсница во Лос Анџелес, приметил дека човекот во БМВ-то бил зафатен со пишување пораки на својот телефон. Моторциклистот само му дал пријателски совет и му кажал да го остави телефонот додека вози.

Меѓутоа, кога се запалило зеленото светло и откако двајцата тргнале по својот пат, возачот на БМВ-то не само што го занемарил предупредувањето на давид, туку направил и нешто ногу полошо!

Погледнете што се случило:

извор: сител

Loading...

Related posts