Најс**сипилното од Лоба досега: Жешка фотосесија во провидна долна облека и црна тaнга

Викторија Лоба за разлика од многу познати личности кои своите фотосесии во новогодишните празници ги прават во стилот на Баба Мразица, таа се реши за малку поинаков провокативен стил.

Таа од пред некое време е заштитно лице на брендот „Сара фешн“, па дојде ред да изработат неколку рекламни фотосесии.

Сигурни сме дека овие фотографии ќе им се допаднат на нејзините фанови, посебно на припадниците на посилниот пол, а едно е сигурно, оваа долна облека ќе ја посакаат и девојките.