ВЕСТИ ЦРНА ХРОНИКА

Најсвирепото убиство во регионот: Мајка монструм дозволи силување и убиство на ќерката (3), осудена е на максимална казна

ECA

Балкан10. July 2017 – 11:25
Најсвирепото убиство во регионот: Мајка монструм дозволи силување и убиство на ќерката (3), осудена е на максимална казна

Ана Филиповиќ (37), е мајката монструм која во 2005 година, заедно со своето тогашно момче, Малиша Јевтовиќ, ја силувала и пристуствувала на убиството на својата малечка ќерка Катарина Јанковиќ (3) и уште истата година заврши зад решетки на единствениот женски затвор во Србија.

Свирепата мајка е единствена жена во Србија која има речиси максимална затворска казна.

Доби 37 години затвор, а максималната затворска казна во Србија е 40 години.

Ана е зад решетки веќе 12 години. И останаа уште 25, а кога ќе излезе ќе има 62 години.

Ана Филиповиќ (37), е мајката монструм која во 2005 година, заедно со своето тогашно момче, Малиша Јевтовиќ, ја силувала и пристуствувала на убиството на својата малечка ќерка Катарина Јанковиќ (3) и уште истата година заврши зад решетки на единствениот женски затвор во Србија.

Свирепата мајка е единствена жена во Србија која има речиси максимална затворска казна.

Доби 37 години затвор, а максималната затворска казна во Србија е 40 години.

Ана е зад решетки веќе 12 години. И останаа уште 25, а кога ќе излезе ќе има 62 години.

-Ана сега има 37 години, а излегува во 2042 година, вели извор од затворот и додава дека таа е во соба со уште неколку жени. Освен оброци и дневни прошетки, мајката монструм работи во затворот.

-Ангажирана е во кројачка работилница, вели изворот.

На прашањето како се однесува најужасната мајка во Србија, следува одговор кој ја леди крвата во вените.

-Ана се однесува сосема нормално, откриваат тие.

Иако неколку пати во текот на судењето, мајката ја негирала својата вина и покажала каење, подоцнежните пишувања на медиумите наведуваат дека тоа не било вистина.

Ана лажела дека се кае.

Таа 2005 година, Ана и Малиша ја завија Србија во црно.

Тригодишната Каја со живот го плати изживувањето на Малиша Јевтовиќ под будното око на нејзината мајка.

Овие двајца монструми ја однела во шумата на Звездара. Мајката Ана останала кај блиската чешма. Да пуши цигари. Малиша малечкото девојче го однел до напуштената градба.

Тука ја тепал малечката Катарина, силувал. Ја вратил во валкана облека. Повраќала. Додека умирала во најлоши маки, Малиша и Ана ручале.

Малечката во тоа време искрварела поради кинење на внатрешните органи.

Loading...

Related posts