ЖИВОТ

Најубавата Албанка во Македонија објави слика на која го дои бебето

ECA

Туна Сејдиу nа почетокот од месец мај го донесе прекрасниот Тиан и оттогаш не може да ги сопре емоциите и возбудата од новата смисла што тој и ја даде на животот.

Таа деновиве објави фотографија на која го дои својот син и даде поддршка на сите мајки што дојат.

Loading...

Related posts