vesti24.mk
ЗАБАВА

На онлајн страната eBay се појави чуден оглас за продажба на автомобил со фотографија каде девојка орално задоволува маж

ECA

Несекојдневна реклама за половно жолто Ферари ги шокираше корисниците на eBay, страната за онлајн купување, кои очекувале вообичаена реклама за продажба на автомобили, всушност гледале во фотографија на која девојка орално задоволува маж.

Во огласот кој бил објавен на 25 март, ставен е на продажба половен жолт Ферари 360 Модено Џиало од 1999 година, по цена од 40.500 евра.

На фотографијата се гледа девојка која задоволува маж, дел од црниот ентериер и заоѓањето на сонцето.

Продавачот во огласот навел дека автомобилот има поминато 12.600 километри, дека тој е десеттиот сопственик и дека има јапонски систем.

Дали заборавил која фотографија ја ставил на огласот или не, не знаеме, но сепак откако ги информирал за начинот на плаќање навел дека во наредните денови ќе објави уште неколку фотографии. А, можеби продажбата е итна, па одлучил да привлече поголемо внимание за побрзо продавање на Ферарито.

извор:точка.ком.мк

Loading...

Related posts