ЖИВОТ

Налет и мекици и кафе на Стража со оваа култура – Фото

ECA

На Стража обично застануваме да се одмориме, да се напиеме кафенце, да каснеме од славните мекици и да го продолжиме патот кон Охридско Езеро. Но кога ќе застанете да починете, ве пречекуваат тони секакво ѓубре, па ќе ви залетнат и кафето и мекицата и одморот… Еве вака беше на Стража утрово. А и секој друг ден.

Loading...

Related posts