ЖИВОТ

Наташа забременила но не од своето момче – кога слушнале докторите кој е таткото занемеле

ECA

Наташа Смит која одржувала врска на далечина со нејзиното момче Џерард, вели дека е бремена и дека тој не е татко на бебето туку ни помалку ни повеќе самиот Исус Христос.

Таа вели дека додека била во ноќен клуб да се забавува, ангел дошол до неа и си допир ја „оплодил„ и ѝ рекол дека таа е избрана за да роди дете од Исус Христос.

– Ми кажа дека има порака за мене и на шоански ми рече „ти си многу богата!- рекла Наташа.

Нејзиното момче не верува во нејзината приказна.

Тој се распрашувал и испитувал за тоа што се случило таа ноќ и открил дека татко на детето е навистина Исус ама не Исус христос, туку момче по име Хесус (на шпански Исус) а се презива Лопез.

извор:сителтв

Loading...

Related posts