ЖИВОТ

Неверојатно – Отишол на одмор до Хрватска со трактор

ECA
Ернест Ебелинг е 63-годишен Германец, кој оваа година на летување во Хрватска дошол со трактор. На патот до Трогир, до каде што се возел девет дена поминал 1700 километри.
Патувањето го поделил на девет дена, за секој ден поминувал по 110-120 километри. Неговата сопруга сепак не тргнала со него, туку се одлучила за авионско патување.
извор:сителтв
Loading...

Related posts