vesti24.mk
ТРАВЕЛ

Незаборавен летен одмор во Sea Star Boutique Hotel Алања-Турција (Маркетинг)

ECA

Во рајот на туризмот во Алања-Турција хотелот Sea Star Boutique Hotel, кој се наоѓа во приватен залив каде што се среќава зеленото и синото. После 10 години работа со возбуда ги очекуваме нашите први гости на 1 јуни 2018 година на ново реновираниот хотел со највисоки стандарди, имаме за цел со новиот бутик концепт на хотели да го поминете одморите каде што можете да ги доживеете незаборавните моменти спомени.

Нашиот хотел очекуваме во Турција да стане лидер меѓу хотелите кои пружат услуга во бутик концепт кој принципот после 10 години искуство во гостопримството, нашиот внимателно избран персонал, премиум концепт за се вклучено (all-inclusive), храна и пијалоци со халал сертификат. Дами и господа очекуваме да ве поздравиме во 2018 година со нашето море и базен дизајниран за удобност за нашите гости.

Комплексот е 45 км од аеродромот Газипаша-Алања, 135 км од аеродромот во Анталија, 5 км од автобуската станица на Алања и само 3 километри од центарот на градот Алања. Boutique Hotel Sea Star со капацитет од 58 соби е спремен да пружи незаборавни сеќавања во мирна и благодарна атмосфера во концептот на нови воведени услуги се вклучено (all-inclusive) во Аланија.

Ве чекаме…

Loading...

Related posts