ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Охрид не престанува да се тресе

ECA

Сеизмолошките центри регистрираа нов умерен земјотрес на територија на Охрид со магнитуда од 3.2 степени според Рихтеровата скала.

Епицентарот бил во Охрид на оддалеченост 6 километри од Косел и е регистриран во 00:09 часот.

Други потреси до сега не се регистрирани.

Loading...

Related posts