ЖИВОТ

Откриле бункер под земја стар 70 години – Кога влегле внатре, имале што да видат!

ECA

Бункер изграден во 1942 година, со цел како таен радар и комуникациски центар, служел како прва одбранбена линија во случај на можни напади од нацистите.

Иако со години бил напуштен и е во многу лоша состојба, Елизабет Струтон одлучила да го искористи на најдобар начин – го претворила во прекрасен дом.

За тој проект и биле потребни 5 години и 100 000 фунти.

Погледнете го видеото…

извор:курир
Loading...

Related posts