МОДА

Ова е венчаницата која „крена прашина“ на интернет – дали ви се допаѓа?

ECA
Иако за вкусовите не се дискутира, оваа венчаница предизвика многу коментари и некои од нив се дека е навистина грда, бизарна и дека жените кои ја носат изгледаат евтино.

Други пак, велат дека е прекрасна и оригинална…

За оваа единствена венчаница некои велат дека треба да се продава со предупредувањето: „Не е за луѓе со слабо срце!“.

Еве како изгледа:

New year, new bridal trend?! Gosh I hope not! Would you wear this? This is Pronovias with over 200 crystals embroidered into the lace and took over 244 hours to make!

Posted by Lisa’s Wedding World – Wedding Blog on Monday, 1 January 2018

Се работи за модел кој има повеќе од 200 кристали и потребно било 244 работни часови за да биде довршена. Веднаш по самата објава оваа венчаница привлекла вниманието на луѓето низ целиот свет. За едните е фантастична, за другите бизарна и непримерна за венчавка.

Loading...

Related posts