ЗАБАВА

Ова видео ќе ви го разубави денот! Се залета да скокне во базен: Сега му се смее половина планета!

ECA

Подгответе се за најглупавата работа што ќе ја видите денес.

Човекот од снимката очигледно не бил подготвен за ваков резултат. Базенот е покриен со дебел слој на мраз!

Прво се покажуваше во едно фраерско светло и се фалеше со својата храброст, а потоа фати залет. Секунда подоцна се најде во шок кога неговиот задникот доби неверојатен удар од дебелиот слој на мраз.

Тој цело време бил убеден дека ќе го скрши мразот, но по се изгледа дека тоа било само плод на неговата фантазија.

Наместо да заплаче, почнал да се смее и да зборува, но неговите пријатели не можеле да кажат ниту збор од што толку многу се смееле. Ова видео ќе ви го разубави денот!

извор:македонијаденес

Loading...

Related posts