Uncategorized

Оваа е Руската Ким Кардашијан

ECA
Шпанските медиуми од неодамна ја открија Инстаграм сензацијата од руски Каљининград Анастасија Квитко, позната под надимакот „руската Ким Кардашијан“. Многу брзо, Анастасија го „сруши“ Инстаграм во Шпанија.

Aloha 🌺

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

I love the weather in Miami🏝 Swimsuit @hello_ac305

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

Loading...

Related posts