vesti24.mk
ЗАБАВА

Оваа свaдба ќе ја паметат цел живот

ECA
Еден од најважните денови во животот на секоја жена е денот на нејзината свадба. Меѓутоа, она што ја обележала свадбата на овој пар ќе ги прогонува целиот живот. Имено, токму во моментот кога невестата во придружба на својот татко пристигнува до олтарот, од звучниците се слуша звук на жена која е среде љубовен чин.
Младоженецот кој е од Бразил, не можел да верува што слуша, но и според лицата на останатите гости се гледа дека не им е пријатно. Но, сетоа ова не било случајно. Младоженците сакале да заштедат на музика, па музиката за одење пред олтар ја симнале од Јутјуб. Погледнете го урнебесниот момент:

Loading...

Related posts