vesti24.mk
ЗАБАВА

Оваа жена успева да влезе во тегла (видео)

ECA
Жена која работи во Циркус 10 години го тренира своето тело да застане во неверојатни положби.
Овојпат девојката, која сега има 22. години, успева да влезе во голема тегла, на запрепастување на присутните во Циркусот кои остануваат вчудоневидени откако ќе ја изгледаат нејзината точка.
Циркузантката уште на 11. години тргнала по стапките на својата тетка која работела во Циркус.
Во секој град во кој настапува, салите се преполни со публика.
Погледнете како таа го изведе тоа…

Loading...

Related posts