МОДА

Овие фустани ќе ве остават без здив!

ECA
Можеби имате видено секакви модни креации, но овие фустани навистина ќе ве изненадат. Француската дизајнерка Силви Факон создава фустани со прекрасни материјали и неверојатни детали кои ќе го воодушеват секого.

Таа дури создала фустан користејќи стари книги. На овој фустан работела со дизајнерот на костими Морган Е. Гросдеманж и овде може да се забележи нејзината неверојатна вештина.

Погледнете ги неверојатните фустани на кои сите им завидуваат.

Фустан направен од стари книги:

Фустан со насликан „стар град“ и тантела:

Фустан-виолина:

Фустан-цветна градина:

Фустан-витез кој е интерпретација на илустрација од Дидиер Графет:

Loading...

Related posts