МОДА

Овие модели на фармерки ќе доминираат оваа пролет!

ECA
На прашањето кои модели на фармерки ќе доживеат голема популарност во пролетните месеци се обидоа да одговорат претставниците на американскиот бренд J Branda.

Иако skinny фармерките поради повеќегодишното владеење на модната сцена се сметаат безвременски, модната индустрија во последните сезони интензивно се фокусираше на ретро модели кои во популарност заменуваат многу омилени фармерки од skinny крој.

Според експертите три се клучни типови на фармерки кои горделиво ќе владеат со модната сцена во наредните месеци.

Во новата пролетна сезона посебен акцент ќе биде ставен на силуетите. Фармерките со рамни ногавици, висок струк, скинати или широки ногавици, според зборовите на експертите се модели кои ќе доминираат оваа пролет.

Loading...

Related posts