ЗАБАВА

Овие познати личности навистина имаат грди стапала

ECA
Совршенството е уметност на која може да ѝ се восхитувате само фиктивно. Таа потреба за совршенство носи исклучително опасни последци, главно поради природата на човекот – што всушност не е ускладено со сопствената визија за она што значи совршенството.

Доказ за тоа се овие славни личности. Навидум беспрекорни, но нивните стапала се доказ за нивната несовршеност која е прикаана на црвениот тепих:

Парис Хилтон

Опра Винфри

Бијонсе

Хали Бери

Мајли Сајрус

Викторија Бекам

Кејти Холмс

Loading...

Related posts